FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Ulaznice za Borusiju puštene u prodaju!

15.08.2014 u 11:24h

Ulaznice za Borusiju puštene u prodaju!

U četvrtak, 21. augusta, Fudbalski klub Sarajevo igrat će prvu utakmicu play off-a za Evropsku ligu protiv njemačkog predstavnika, Borussia Monchengladbach. Utakmica na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" počinje u 20.45h, a ulaznice se nalaze od danas u prodaji.

Interesovanje za ovaj istinski fudbalski spektakl, koji će zasigurno napuniti do posljednjeg mjesta najveći bosanskohercegovački stadion je veliko, a u prodaji se nalazi 30.000 ulaznica. 

Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo, svoje ulaznice mogu kupiti u odjelu za članstvo, u ul. Maršala Tita 38/b I, po sljedećim cijenama:

Tribina SJEVER "VEDRAN PULJIĆ" - 3 KM za članove, FK Sarajevo Tribina ISTOK - 8 KM za članove, FK Sarajevo Tribina ZAPAD - 10 KM za članove FK Sarajevo, Tribina ZAPAD Galerija - 20 KM za članove FK Sarajevo.

U slobodnoj prodaji, ulaznice za sve one, koji još uvijek nisu postali članovi kluba, izuzetno su popularne i za ovu utakmicu iznose:

Tribina SJEVER "VEDRAN PULJIĆ" - 5 KM, Tribina ISTOK - 12 KM, Tribina ZAPAD - 16 KM, Tribina ZAPAD Galerija - 40 KM

*U sve navedene cijene ulaznica uračunat je PDV 17%.

Ulaznice se u slobodnoj prodaji mogu kupiti online, putem portala www.kupikartu.ba, kao i na ovlaštenim prodajnim mjestima KupiKartu.ba širom Bosne i Hercegovine. O kojim lokacijama je riječ možete pogledati na LINK.

Od ponedjeljka, 18. augusta, ulaznice će biti dostupne i u filijalama kompanije Centrotrans-Eurolines na lokaciji Ferhadija, te na lokacijama Tržnica i Skenderija, u centru grada Sarajeva. Ulaznice se, također, mogu kupiti i u oba Bordo Fan Shopa (#1 u prostorijama Kluba u ul. M.Tita 38b/I i #2 u Bezistanu na Baščaršiji).

Na dan utakmice ulaznice su dostupne u prodajnim kućicama oko Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" na Koševu, koje se otvaraju u 17 sati, te će biti otvorene sve do 21 sati. 

Dame, kao i djeca do 14 godina morati će imati ulaznicu za nadolazeću evropsku utakmicu. Vrijedno je istaći, da djeca do 14 godina, bez ulaznice i pratnje roditelja/staratelja, neće moći prisustvovati.

Kako bi se spriječile eventualne gužve na ulazu, uveden je jedan novitet. Naime, ulaznice za tribine "Zapad" i "Istok" imat će jasno obilježen ulaz, na kojem vlasnik ulaznice isključivo ulazi na stadion.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem apeluje svim navijačima, da ulaznice isključivo kupuju kod ovlaštenih prodavača, te da ranije uđu na "Olimpijski stadion "Asim Ferhatović-Hase", kako bi izbjegli gužve na ulazu. Kapije našeg najvećeg stadiona se otvaraju u 18.00h.

Treba pomenuti i to, da će biti obustavljen saobraćaj oko stadiona, te preporučujemo svim navijačima da ne dolaze autom prema stadionu, zbog neprolaznosti od skretanja iz ul. Patriotske lige i ul. Alipašina.

Napunimo Koševo!