FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Ulaznice za Radnik od danas u prodaji | Tribine "Sjever" i "Zapad" otvorene za navijače

23.02.2018 u 11:27h

 Ulaznice za Radnik od danas u prodaji | Tribine "Sjever" i "Zapad" otvorene za navijače

Fudbalski klub Sarajevo u sklopu 20. kola BH Telecom Premijer lige BiH 2017/18 dočekuje Radnik iz Bijeljine. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 25. februara sa početkom u 14.30 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase".  

Ulaznice za nadolazeći susret Fudbalskog kluba Sarajevo u prodaji će biti od danas (petak - 23.2.2018.) i to u oba Bordo Fan Shop-a, ul. Maršala Tita 38b/ Bezistan. Na dan utakmice, ulaznice će biti dostupne i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”. Istočna tribina koševskog stadiona neće biti u funkciji za ovu utakmicu, obzirom na najavljenje vremenske neprilike u gradu Sarajevu, a za naše navijače bit će otvorena tribina "Sjever - Vedran Puljić", te tribina "Zapad" (Ulaz A5).

Cijene ulaznica su sljedeće: Tribina “Sjever Vedran Puljić” – 3 KM, Tribina “Zapad” – 5 KM. Dječija ulaznica za pomenute tribine biće u prodaji po cijeni od 1 KM. Bitno je istaći da se polusezonske i sezonske ulaznice za "Istok" mogu iskoristiti za tribinu "Zapad".

Pozivamo sve naše navijače i simpatizere da dođu na predstojeću utakmicui podrže naše fudbalere do nove pobjede. Svi u napad jedan je Hase!

FB_vizual_20kolo