FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Ulaznice za Slaviju u prodaji od subote, pomozimo liječenje mladog golmana Slavije

18.03.2016 u 13:17h

Ulaznice za Slaviju u prodaji od subote, pomozimo liječenje mladog golmana Slavije

U nedjelju, 20. marta  tekuće godine Fudbalski klub Sarajevo će dočekati Slaviju u sklopu 22. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine 2015/16. Utakmica na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” počinje u 17 sati, a ulaznice za nadolazeći ligaški susret našeg kluba se mogu kupiti po sljedećim cijenama:

  • Tribina "Sjever - Vedran Puljić” – 5 KM,
  • Tribina “Istok” – 8 KM,
  • Tribina “Zapad” – 10 KM,
  • Tribina “Zapad Galerija” – 20 KM.

Ulaznice se nalaze u prodaji od subote 19. marta u oba Bordo Fan Shop-a (ul. Maršala Tita 38/b, Bezistan), a na dan utakmice, od 14 sati, ulaznice će se moći kupiti i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”. Ulaznice je moguće kupiti i online, putem sistema www.kupikartu.ba klikom na LINK.

Vrijedi istaći da FK Sarajevo učestvuje u akciji prikupljanja sredstava za pomoć Milošu Božoviću tako što će od svake prodate ulaznice sa utakmice FK Sarajevo - FK Slavija izdvojiti 1 KM za podršku liječenja.  

Ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere da u nedjelju, 20. marta, u 17 sati, u što većem broju dođu na utakmicu i kupovinom ulaznice pomognemo Milošu Božoviću, mladom fudbalskom godinu koji se poslije višemjesečnog liječenja i velikog broja operativnih zahvata još uvijek nalazi u komi.


HIFA-HD (1)