FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Ulaznice za utakmicu protiv Borca u prodaji.

11.09.2015 u 13:18h

Ulaznice za utakmicu protiv Borca u prodaji.

U nedjelju, 13. septembra, na rasporedu je utakmica osmog kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, u kojoj će fudbaleri Sarajeva dočekati banjalučki Borac. Utakmica na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" igrat će se sa početkom u 16.30 sati.

Za pomenutu utakmicu 8. kola elitnog ranga bosanskohercegovačkog fudbala cijene ulaznica su sljedeće:

-          Tribina "Sjever -Vedran Puljić" - 5 KM,

-          Tribina "Istok" -  8 KM,

-          Tribina "Zapad" - 10 KM,

-          Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM.

Ulaznice za utakmicu između Sarajeva i Borca u prodaji se nalaze od petka, 11. septembra, i iste je moguće kupiti online putem portala kupikartu.ba, te na prodajnim mjestima kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine. Od subote, 12. septembra ulaznice je moguće kupiti i u BORDO FAN SHOP-ovima, (ul. Maršala Tita 38/b, Bezistan), a na dan utakmice, od 14 sati, ulaznice će se moći kupiti i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Vrijedi istaći da vlasnici bijelih članskih kartica mogu besplatno ući na tribine koševskog stadiona na utakmicu između Bordo kluba i Borca.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem poziva sve navijače i simpatizere našeg Kluba da nas podrže u nedjelju, na utakmici protiv Borca, te da fer i sportskim navijanjem nose naše fudbalere do nove ligaške pobjede.

Pridružite se našem facebook događaju: FK Sarajevo - FK Borac


CLANSKE fb