FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Ulaznice za utakmicu protiv Slobode puštene u prodaju

28.10.2015 u 19:21h

Ulaznice za utakmicu protiv Slobode puštene u prodaju

U nedjelju, 1. novembra tekuće godine, u sklopu 14. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine 2015/16, Fudbalski klub Sarajevo će dočekati tuzlansku Slobodu na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase”. Utakmica na najvećem stadionu u državi počinje u 13.00 sati.

Cijene ulaznica su sljedeće:

-          Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 5 KM,

-          Tribina "Istok" -  8 KM,

-          Tribina "Zapad" - 10 KM,

-          Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM.

Ulaznice za utakmicu između Sarajeva i Slobode su već u prodaji, i iste je moguće kupiti online putem portala kupikartu.ba, te na prodajnim mjestima kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine. Od petka, 30. oktobra, ulaznice će se moći kupiti i u oba BORDO FAN SHOP-a (ul. Maršala Tita 38/b, Bezistan).

Na dan utakmice, od 11 sati, su dostupne i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Vrijedi istaći da vlasnici bijelih članskih kartica mogu besplatno ući na tribine koševskog stadiona na utakmice. Spomenimo i to da je parking, koji se nalazi ispred istočne tribine koševskog stadiona, u nedjelju besplatan. 

Navijači gostujućeg tima, ulaznice za tribinu “BH Telecom Jug” kupovati će na prodajnom mjestu JUG Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase". Također, obzirom na najavljeni dolazak gostujućih navijača, saobraćaj oko Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase” biti će smanjen u smislu putne komunikacije, a za vlasnike BORDO VIP ulaznica, koji trebaju posjedovati adekvatne propusnice, obezbijeđen parking ispod porodilišta “Zehra Muidović”.

Spomenimo i to da se kapije koševskog stadiona otvaraju u 11.30 sati, a ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere našeg Kluba da podrže voljeni Klub u borbi za nove prvenstvene bodove.

Pridružite se našem facebook događaju: FK Sarajevo – FK Sloboda.

Svi u napad, jedan je Hase!


CLANSKE fb