FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Uz pokaz članske kartice FK Sarajevo na Green Oil pumpi ostvarite popust od 0,12KM po litru

07.12.2018 u 15:00h

Uz pokaz članske kartice FK Sarajevo na Green Oil pumpi ostvarite popust od 0,12KM po litru

Potpisivanjem ugovora između Fudbalskog kluba Sarajevo i Green Oil d.o.o. ozvaničen je početak saradnje ove dvije firme. Svi aktivni članovi Bordo kluba moći će iskoristiti popust od 0,12 KM po litru bilo koje vrste goriva.

"Velika čast i zadovoljstvo nam je biti dio Bordo priče. FK Sarajevo je jedan od najorganizovanijih fudbalskih kolektiva na području Balkana. Kroz naš program podrške klubu odlučili smo nagraditi aktivne članove kluba kao i roditelje dječaka i djevojčica koji svoje prve fudbalske korake prave upravo u FK Sarajevo. Za njih smo omogućili popust na cijenu goriva u iznosu od 0,12 KM po litru goriva. Green Oil je prepoznao trud i zalaganje bordo tima, te kao domaća kompanija želimo biti dio nove fudbalske historije FK Sarajevo”, istakli su u Green Oil kompaniji.

Aktivni članovi FK Sarajevo već od danas mogu ostvariti popust na naftne derivate.

Green Oil d.o.o. na tržiste plasira goriva, ulja i maziva koji odgovaraju najvišim evropskim standardima kvalitete i zaštite okoliša. Ispunjeni kadrovski i tehnički normativi omogućavaju promet nafte i svih vrsta naftnih derivata, kako u veleprodaji tako i u maloprodaji.

Green Oil nam je trenutno jedini partner iz branše trgovine naftom i naftnim derivatima. Sretni smo da je upravo domaća kompanija prepoznala dobre rezultate Fudbalskog kluba Sarajevo, te da smo uspjeli ostvariti saradnju na obostrano zadovoljstvo. Sigurni smo da ćemo u narednom periodu, zajedničkim snagama, ispuniti sve planirane ciljeve“, riječi su Anele Poture, direktorice marketinga FK Sarajevo. 

Green Oil pumpa nalazi se u ulici Marka Marulića br. 4, Novo Sarajevo.