FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Vrhunski napitci iz ponude PAK CENTRA osvježavati će Bordo fudbalere i u narednoj sezoni

01.08.2017 u 16:43h

Vrhunski napitci iz ponude PAK CENTRA osvježavati će Bordo fudbalere i u narednoj sezoni

Fudbalski klub Sarajevo i kompanija NOVAVITA potpisali su novi jednogodišnji ugovor kojim produžuju međusobnu lojalnost, na obostrano zadovoljstvo. Proizvodi koje nudi ova domaća renomirana kompanija se odlično uklapaju u potrebe profesionalnih sportista, a o tome već duži niz godina svjedoče jako dobra iskustva naših prvotimaca.

Kvalitetno poslovanje odrazilo se i na kapacitet proizvodnje, što ovu kompaniju čini najvećim proizvođačem instant napitaka u BIH, te jednim od vodećih u regiji. Kako bi jedna kompanija bila uspješna, mora najprije poznavati kulturološke okvire prostora na kojim posluje, mora imati tradiciju u proizvodnji i plasmanu proizvoda, što PAK CENTAR zasigurno kao domaća kompanija u našoj državi i ima.

Treba istaći da je PAK CENTAR jedna od pet kompanija u BiH koja posjeduje FSSC 22000 certifikat o sigurnosti hrane. Stoga, Fudbalski klub Sarajevo preopručuje svim svojim simpatizerima i navijačima da se uvjere u kvalitet proizvoda koje nudi partner našeg kluba.

Podržite rad voljenog kluba i u toplim ljetnim danima pronađite svoje osvježenje u nekom od bogatih vitaminskih napitaka iz asortimana NOVAVITA! Biti srcem vezan, u tome leži snaga.

Više informacija o kompaniji PAK CENTAR d.o.o, te o napitku Nova Vita možete dobiti na: www.novavita.ba