FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Web shop FK Sarajevo počeo sa radom!

26.02.2020 u 11:30h

Web shop FK Sarajevo počeo sa radom!

Fudbalski klub Sarajevo sa zadovoljstvom obavještava sve navijače i simpatizere da je zvanični WEB SHOP danas počeo sa radom, a posjetiti ga možete klikom na LINK.

Uslijed velikog broja zahtjeva iz inostranstva za kupovinom dresova i ostale opreme, prije svega onih sa brojem 31 i prezimenom Sušić - odlučili smo da u pogon pustimo verziju web shopa koja će biti unaprijeđena za nekoliko sedmica, te se unaprijed radujemo savjetima naših bordo kupaca koje možete slati na [email protected].

Putem zvaničnog web shopa od danas je moguće kupiti oficijalne proizvode Bordo kluba! Svi artikli iz ponude BORDO Fan Shopa od danas su dostupni i na online platformi 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici.

Navijači su od sada u mogućnosti kupiti sve artikle iz ponude shopa u svakom momentu bez obzira gdje se nalaze. Sve narudžbe šalju se u roku od 24 sata, a vrijeme trajanje isporuke zavisi od adrese na koju se proizvod dostavlja.

Bitno je napomenuti da aktivni članovi Kluba ostvaruju popust prilikom svake kupovine ONLINE, isto kao i prilikom svake kupovine u BORDO Fan Shopu. Učlaniti se možete ONLINE klikom na LINK.

Web shop će biti ažuriran svakodnevno skladno izmjenama i dopunama artikala, a u svakom momentu bit će moguć pregled stanja raspoloživosti proizvoda.