FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Za zdravlje igrača Sarajeva se brine najbolji medicinski tim Poliklinike Sunce

03.08.2017 u 09:34h

Za zdravlje igrača Sarajeva se brine najbolji medicinski tim Poliklinike Sunce

Fudbalski klub Sarajevo i Poliklinika Sunce – Agram dogovorili su nastavak uspješne saradnje. Ugovor sa našim novim, starim partnerom službeno je potpisan, a Poliklinika Sunce – Agram bit će podrška Fudbalskom klubu Sarajevo i u sezoni 2017/18. Za zdravlje igrača Fudbalskog kluba Sarajevo i dalje bit će zadužen najbolji medicinski tim Poliklinike Sunce, čiji kvalitet je regionalno poznat.

145A2313

Poliklinika Sunce - Agram je najveća i najsavremenija privatna zdravstvena ustanova i dijagnostički centar u regiji, bazirana na internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju i opću internu, radiologiju, ginekologiju, neurologiju, laboratorijsku dijagnostiku, oftalmologiju, urologiju i citologiju.

Povodom potpisivanja novog ugovora, Polikliniku Sunce posjetili su Elvis Sarić i Nedim Hadžić, naši prvotimci, koji su u razgovoru sa stručnim osobljem našeg višegodišnjeg partnera obišli kompletnu Polikliniku.

145A2362

Produženje saradnje sa našim sponzorima i partnerima, poput Poliklinike Sunce – Agram je od velikog značaja za rad i razvoj Fudbalskog kluba Sarajevo. Sretni smo zbog odluke rukovodstva Poliklinike da se i dalje veže uz brend Fudbalskog kluba Sarajevo i vrhunske zadravstvene usluge, koje pruža naš partner, preporučujemo svim našim navijačima i simpatizerima.”, izjavila je Anela Potura, direktorica marketinga FK Sarajevo.

Cilj Poliklinike je pružiti sveobuhvatnu medicinsku uslugu na razini vodećih, privatnih, svjetskih ustanova, te uz timski rad vrhunskih stručnih djelatnika ponuditi rješenje Vaših zdravstvenih problema.

Više o Poliklinici Sunce - Agram saznajte na http://www.poliklinika-sunce.ba/ 

145A2343