FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Zvanični artikli FK Sarajevo dostupni na pumpama HIFA grupacije u Kantonu Sarajevo

24.12.2015 u 12:35h

Zvanični artikli FK Sarajevo dostupni na pumpama HIFA grupacije u Kantonu Sarajevo

Prozivodi iz bogate ponude BORDO FAN SHOP-a, omiljene radnje svih navijača i simpatizera Fudbalskog kluba Sarajevo, moguće je kupiti i na pumpama Hifa grupacije, sponzora našeg kluba u Kantonu Sarajevo.

Naime, na pomenutim pumpama u prodaji se nalaze zastavice, mirisi za automobile, privjesci, jastučići i upaljači Fudbalskog kluba Sarajevo, a isti predstavljaju odlične suvenire i proizvode, koji svaki vjerni navijač Bordo kluba treba imati kod sebe. U sarajevskom Kantonu Hifa grupacija posjeduje šest pumpi i to na sljedećim lokacijama: ul. Put Mladih Muslimana, ul. Adema Buće, ul. Džemala Bijedića bb, ul Rustem-Pašina 38, Rakovička cesta bb i Hotonj II.

Podsjećamo, Fudbalski klub Sarajevo u saradnji sa HIFA grupacijom organizuje nagradnu igru za sve vjerne članove našeg kluba pod nazivom “Natoči za vjernost Kluba”, u kojoj naš klub svojim vjernim članovima nudi nagrade iz bogatog fonda čija je ukupna vrijednost 12.000 KM, odnosno 1.000 KM mjesečno, a kako bi uzeli učešće potrebno je samo da uz pokaz članske kartice, točite gorivo i/ili plin (iznos nije limitiran), na bilo kojoj pumpi HIFA grupacije. Sve informacije o nagradnoj igri preuzmite klikom na LINK. 

Eksternim plasiranjem proizvoda iz bogate ponude omiljene radnje svih navijača i simpatizera Fudbalskog kluba Sarajevo, naš klub aktivno sprovodi marketinšku strategiju i opredjeljenje da zvanični klupski proizvodi budu dostupni na više lokacija, osim već sada dobro poznatih Bordo Fan Shop-ova.

U narednom periodu svi naši navijači i simpatizeri mogu očekivati artikle našeg kluba u sklopu lanca TOBACCO press trafika, posebno dizajnirane školske sveske na policama tržnih lanaca Konzum i Bingo, te u svim bolje snabdijevenim knjižarama. Također, uskoro će se u prodaji ponovo naći i redizajnirana mliječna čokolada "Bordo ljubav", a u saradnji sa višegodišnjim sponzorom kluba, Sarajevskim Kiseljakom, na tržištu će se pojaviti i specijalna limitirana edicija "SKY" programa gaziranih sokova sa grbom Fudbalskog kluba Sarajevo.

Odjel marketinga i komunikacija Fudbalskog kluba Sarajevo i dalje će istrajavati u svojoj namjeri da sve navedeno predstavlja samo početak penetracije tržišta u smislu dostupnosti naših zvaničnih artikala kroz širu distribuciju na tržište kao i sprovoditi dalje aktivnosti na iznalaženju novih poslovnih partnera za komercijalni co-branding proizvoda masovne potrošnje, a sve u cilju povećanja klupskih prihoda po datim prodajnim segmentima.


HIFA-HD (1)