FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Dobar nastup naših reprezentativaca.

08.12.2012 u 12:08h

Dobar nastup naših reprezentativaca.

U-19 reprezentativci Bosne i Hercegovine, Emir Plakalo, Faris Handžić i Samir Radovac, vratili su se sa proteklog reprezentativnog okupljanja. Kako kažu, zadovoljni su svojim nastupima...

"Mogu reći da sam zadovoljan svojim nastupom na proteklom reprezentativnom okupljanju. Branio sam u dvije utakmice po prvo poluvrijeme i zaista nisam imao mnogo posla u ta dva susreta. Mislim da smo svi dobro odigrali, a naročito moje kolege.", kazao je talentovani golman, Emir Plakalo.

Slika: Emir Plakalo

Zapaženu ulogu imao je Faris Handžić. U pobjedi protiv U-19 selekcije Crne Gore, Faris je asistirao za pobjedonosni pogodak.

"Zadovoljan sam ostvarenim rezultatom. Ipak, moramo uzeti u obzir da nam je ovo prvo zajedničko reprezentativno okupljanje. Što se tiče moje igre, jako sam zadovoljan i nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu.", izjavio je Faris Handžić.

I jedan od najmlađih reprezentativaca u U-19 selekciji naše države, Samir Radovac (1996.g.), dobio je svoju minutažu, koju je iskoristio na najbolji mogući način.

"Sve je bilo odlično. Zadovoljan sam krajnjim ishodom utakmice. Moja očekivanja su ispunjena, pobijedili smo, ispunili naš cilj i odigrali dobro kao kolektiv.", kazao je Samir Radovac.