FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Hadžić i Veladžić donijeli pobjedu BiH protiv Bugarske

15.09.2017 u 09:34h

Hadžić i Veladžić donijeli pobjedu BiH protiv Bugarske

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je jučer drugu prijateljsku utakmicu protiv Bugarske. Utakmica u Sofiji završena je pobjedom naših dječaka rezultatom 2:0, a golove su postigli Nedim Hadžić i Demirel Veladžić, naši talentovani dječaci.

Upravo su Hadžić i Veladžić bili strijelci za juniorsku reprezentaciju protiv Bugarske i u prvom susretu koji je početkom sedmice odigran i završen rezultatom 4:4. Nedim Hadžić je podsjećamo postigao tri gola na tom susretu, a Veladžić jedan.

"Možemo biti zadovoljni onim što smo uradili i prikazali u Bugarskoj. Sretan sam zbog svojih golova i smatram da smo odigrali jako dobre dvije utakmice, koje će nam dobro poslužiti za naredni period. Koristim priliku da se zahvalim selektoru na pozivu.", rekao je Veladžić nakon sinoćnjeg povratka u glavni grad BiH.

Vrijedi istaći da su za U-19 reprezentaciju BiH pored Hadžića i Veladžića igrali i naši Rijad Sadiku, Ševkija Resić, Halid Šabanović i Imad Rondić, a Bordo klub je u ovom reprezentativnom ciklusu dao najviše mladih reprezentativaca, ukupno šest. Čestitamo našim dječacima i kolektivu juniorske reprezentacije na odličnim igrama u Sofiji protiv Bugarske!

FB_vizual_8kolo