FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Hadžić postigao tri gola protiv Bugarske: Ovo je potvrda dobrog rada u FK Sarajevo

13.09.2017 u 09:25h

Hadžić postigao tri gola protiv Bugarske: Ovo je potvrda dobrog rada u FK Sarajevo

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je jučer sa Bugarskom. Utakmica u Sofiji završena je rezultatom 4:4, a fantastičnu partiju pružili su dječaci Fudbalskog kluba Sarajevo. Naime, naš sjajni, mladi napadač, Nedim Hadžić, postigao je čak tri gola na utakmici, a u strijelce se upisao i Demirel Veladžić. 

"Jako sam sretan zbog postignutih golova. Odigrali smo dobro, a utakmica je bila dopadljiva za gledanje, uz veliki broj postignutih golova. Smatram da možemo biti zadovoljni kako smo odigrali, ali naravno ima tu još dosta prostora za napredak. Moramo koncentraciju u igri držati tokom svih 90. minuta i ovakve utakmice su odlična prilika da se još bolje upoznamo i uigramo. Što se tiče moje igre, mogu reći da sam zadovoljan. Osjećam se dobro, uspio sam postići gol i protiv Viteza za vikend, a golovi u dresu reprezentacije su potvrda dobrog rada u mom klubu. Nadam se da neću stati i za mene je ovo velika motivacija za daljni rad.", rekao je Nedim Hadžić, dodavši:

"Ova reprezentativna generacija ima sigurno kvaliteta i potencijala i mogu reći da je atmosfera dobra od prvog dana okupljanja. Posebno mi je drago što je pored mene tu još pet igrača iz Akademije FK Sarajevo."

Bitno je istaći da su svi naši mladi fudbaleri (Rondić, Šabanović, Hadžić, Sadiku, Veladžić i Resić) zabilježili nastup na jučerašnoj utakmici, a reprezentacije Bosne i Hercegovine i Bugarske odigraće još jednu kontrolnu utakmicu u četvrtak od 10:30 sati u Sofiji.

FB_skola_fudbala