FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Pioniri i kadeti upisali visoke pobjede protiv Radnika

18.09.2017 u 11:08h

Pioniri i kadeti upisali visoke pobjede protiv Radnika

Proteklog vikenda odigrane su nove utakmice Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine. Pioniri i kadeti Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo ostvarili su nove, ubjedljive pobjede. Naši pioniri su dočekali u Trening centru FK Sarajevo vršnjake Radnika iz Bijeljine. Utakmica je završena rezultatom 7:0 u korist naših dječaka.

U-15: FK Sarajevo 7:0 FK Radnik | Strijelci: Nezirović (4), Sejmović, Ćosić, Mujkić.

FK Sarajevo: Dalipagić, Mujkić, Nezirović, Ćosić, A. Hodžić (Viteškić), F. Hodžić (Korman), Sejmović (Ismar), Omerbegović (Ljuta), Džafić, Tarahija, Grgić. Trener: Memnun Suljagić.

Poput pionira i kadeti našeg kluba upisali su novu pobjedu. Utakmica protiv odgovarajuće selekcije Radnika završena je rezultatom 5:0, a vrijedi istaći da su obje naše selekcije i dalje lideri u svojim starosnim kategorijama.

U-17: FK Sarajevo 5:0 FK Radnik | Strijelci: Gasal, Šarić, Jašarević, Sabljica, Šuvalija.

FK Sarajevo: Dizdarević (Krkalić), Nikolić, Gasal (Nargalić), Hasančić, Jašarević (Šuvalija), Islamović, Đokanović, Konjalić (Mulaosmanović), Sabljica, Čičkušić (Obuća), Šarić. Trener: Admir Hasančić.

Dodajmo i to da naši juniori ovog vikenda nisu igrali utakmicu. Oni će u srijedu, 20. septembra gostovati u Vitezu, a utakmica na Gradskom stadionu počinje u 11 sati.