FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Polaznici ŠF "Asim Ferhatović-Hase" u toku zimskog perioda trenirati će u dvoranama FASTO.

08.10.2013 u 16:10h

Polaznici ŠF "Asim Ferhatović-Hase" u toku zimskog perioda trenirati će u dvoranama FASTO.

Svoje redovne treninge u toku zimskog perioda polaznici Škole fudbala "Asim Ferhatović-Hase" će obavljati u dvorani Fakulteta Sporta i Tjelesnog odgoja.

Kapaciteti i uslovi, koje će koristiti naša djeca su zaista odlični i sve je spremno da naši omladinci kvalitetno urade zimski period treninga.

"Skolopili smo ugovor sa Fakultetom za Sport i Tjelesni odgoj, te u periodu od 1.10. tekuće godine do kraja trećeg mjeseca 2014. godine, naša će djeca trenirati u dvoranama fakulteta. Ugovor pokriva zimski period i koristit ćemo dvije dvorane, veliku i malu. Zaista imamo odlične uslove za rad, te se nadamo kako dobrim i kvalitetnim treninzima, tako i napredovanju u toku zimskog perioda. Također, ne mogu, a da se ne zahvalim Dekanu Fakulteta za Sport i Tjelesni odgoj, gospodinu Taloviću, te profesoru Mahmutoviću na anganžmanu prilikom rješavanja pitanja treninga polaznika Škole fudbala "Asim Ferhatović-Hase" u zimskom periodu". - kazao je kordinator Omladinskog pogona Fudbalskog kluba Sarajevo, Almir Hurtić.

Dekan Fakulteta za Sport i Tjelesni odgoj, kao i član Stručnog kolegija Fudbalskog kluba Sarajevo, Prof. dr. Munir Talović, ističe svoje zadovoljstvo što će FASTO omogućiti kvalitetne uslove za rad našim omladincima.

"Drago nam je što će polaznici Škole fudbala "Asim Ferhatović-Hase" trenirati u dvoranama Fakulteta za Sport i Tjelesni odgoj. Zasigurno je da će imati odlične uslove za napredak, te se nadamo da će dječaci ostvariti zacrtane trenažne ciljeve u zimskom periodu."- ističe Prof. dr. Munir Talović.

Termini treninga za polaznike naše Škole fudbala su sljedeći:

  • Srijeda - 18h;
  • Petak - 18h;
  • Nedjelja -9h.

Za sve potrebne informacije u vezi sa upisom u Školu fudbala "Asim Ferhatović-Hase", kontaktirajte kordinatora Memnuna Suljagića putem telefona 061/145-853 ili pozivom na Omladinski pogon FK Sarajevo - 033/222-280.

... samo je jedan DOM!