FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Sedin Torlak novi trener u Školi fudbala: Sarajevo je klub u kojem sam proveo najljepše dane

26.07.2017 u 12:49h

Sedin Torlak novi trener u Školi fudbala: Sarajevo je klub u kojem sam proveo najljepše dane

Škola fudbala “Asim Ferhatović-Hase” dobilo je pojačanje na trenerskoj poziciji. Naime, našoj školi, zvanično se priključio Sedin Torlak, bivši fudbaler i kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, koji će raditi sa dječacima starosti do 12 godina.

“Na poziv Šefa škole, Emira Karahmeta dobio sam priliku da radim u Školi fudbala “Asim Ferhatović-Hase”.  Obavili smo razgovor, pričali o mojim planovima i mogu reći da sam se vrlo rado odazvao pozivu. Počeo sam se baviti trenerskim poslom nakon završetka igračke karijere, a poziv Sarajeva, kluba u kojem sam proveo najljepše dane ne mogu odbiti. Brzo smo se dogovorili i već sam počeo sa radom.”, rekao je Torlak, dodavši:

“Obzirom da sam ranije krenuo sa ovim poslom, navikao sam se već i usmjerio ka edukaciji. Dobio sam jednu specifičnu generaciju, koja se po prvi put susreće sa velikim terenom, igranjem 11 na 11 i trebat će vremena i truda da uradimo ono što želimo. Dječaci rade jako dobro, a ja sam zadovoljan.”

Škola fudbala “Asim Ferhatović-Hase” vrši upit novih članova. Svi zainteresirani dječaci, koji se još uvijek nisu počeli baviti fudbalom ili žele postati članovi našeg kolektiva, mogu sve potrebne informacije dobiti na e-maila [email protected] ili na tel/fax (033) 664-262 i 222-280.

FB_skola_fudbala