FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Škola fudbala "Asim Ferhatović-Hase"

11.10.2012 u 14:09h

Škola fudbala "Asim Ferhatović-Hase"

Polaznici Škole fudbala "Asim Ferhatović-Hase", od ponedjeljka, 15.10.2012. svoje redovne treninga će obavljati u dvorani Zetra.

U sklopu dodatnih aktivnosti, u nedjelju 14.10. polaznici Škole fubala "Asim Ferhatović-Hase" će posjetiti Pozorište mladih i pogledati predstavu "Tigriček". Podsjećamo, u mjesecu augustu polaznici ŠF su imali predavanje od strane EUFOR-a o opasnostima od mina. 

Osim dodatnih aktivnosti, rukovodstvo ŠF, radi i na poboljšanju uslova za trening našim najmlađim članovima. Jedan od narednih koraka u razvoju ŠF jeste sporazum sa FASTO, u kojem se FASTO obavezuje da će kontinuirano stavljati studente na raspolaganja za bolji rad škole. Zbog teške finansijske situacije, ovo rješenje je idealno za rad škole fudbala.

U mjesecu aprilu, svega 60 članova je brojala Škola fubala "Asim Ferhatović-Hase". Danas je situacija mnogo bolja. Više od 130 članova, mlađih od 12.godina, redovno trenira i unaprijeđuje svoje fudbalsko znanje,

Želite li i vi vaše dijete upisati u ŠF "Asim Ferhatović-Hase" ? Sve što trebate uraditi, jeste konktatirati FK Sarajevo putem e-maila mail [email protected] ili na tel/fax (033) 664-262 i 442-333.