FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Aperto d.o.o novi sponzor SFK 2000 Sarajevo - Šampionske spremne dočekuju UEFA Ligu prvaka

07.08.2018 u 10:24h

Aperto d.o.o novi sponzor SFK 2000 Sarajevo - Šampionske spremne dočekuju UEFA Ligu prvaka

Najtrofejniji ženski fudbalski klub u Bosni i Hercegovini i jedan od najuspješnijih regionalnih kolektiva SFK 2000 Sarajevo dobio je vrijedno pojačanje uoči UEFA Lige prvaka i početka domaćeg takmičenja u sklopu Premijer lige BiH za žene i Kupa BiH. Naime, domaća firma Aperto d.o.o novi je sponzor našeg trofejnog kluba, te će podržati rad Bordo-bijelog kolektiva.

“Podrška za nas je jako bitna i drago mi je što je Aperto prepoznao kvalitet SFK 2000 Sarajevo. Svaki trud bude nagrađen, tako i ovaj naš. Za nas je ovaj vid podrške dodatna obaveza da ostvarujemo još bolje rezultate i zahvaljujem se Aperto d.o.o na zaista vrijednoj podršci”, rekla je Samira Hurem, trenerica SFK 2000 Sarajevo.

"Ponosno mogu reći da smo partner jednog od najuspješnijih sportskih kolektiva u regiji, a to je SFK 2000 Sarajevo. Aperto se pozicionirao na domaćem tržištu kao kvalitetan, fleksibilan i pouzdan partneri, koji je od početka svog poslovanja uslugu prilagodio visokim zahtjevima kupaca i partnera. Zadovoljan kupac i partner je glavna misija našeg poslovanja. SFK 2000 Sarajevo želimo puno sreće i uspjeha u predstojećim utakmicama UEFA Lige prvaka i  vjerujemo da ce nas učiniti sretnim i ponosnim kao sto čine već godinama.", poručili su ispred našeg partnera.

Novi sponzor naših šampionki nudi širok asortiman: alkoholnih i bezalkoholnih pića, namirnica za pripremu svih vrsta jela te neprehrambenih proizvoda za ugostiteljstvo. Profesionalno osoblje firme Aperto stoji na raspolaganju kako u pozivnoj centrali, tako i prilikom posjete jedne od poslovnica i prilikom narudžbe Aperto osigurava dostavu u najkraćem roku. Više informacija o Aperto d.o.o potražite na: https://aperto.ba/