FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Besplatni treninzi za djevojčice uzrasta od 5 do 18 godina u Školi fudbala

07.01.2016 u 16:23h

Besplatni treninzi za djevojčice uzrasta od 5 do 18 godina u Školi fudbala

Fudbalski klub Sarajevo i SFK 2000 Sarajevo pozivaju sve djevojčice uzrasta od 5 do 18 godina da se upišu u Školu fudbala “Asim Ferhatović-Hase”, te da počnu trenirati fudbal u voljenom klubu. Upis je otvoren za sve zainteresirane i treniranje je besplatno, a kako bi počeli trenirati potrebno je da posjetite odjel za omladinski pogon i članstvo u prostorijama našeg kluba, ul Maršala Tita 38b i ispunite pristupnicu.

Također, osim ispunjavanja pristupnice sve djevojčice, koje odluče da počnu trenirati fudbal moraju postati i članice Fudbalskog kluba Sarajevo, a kako bi preuzele svoju bijelu člansku karticu potrebno je izvršiti usplatu od 20 KM, koliko iznosi godišnja članarina. Zahvaljujući bijeloj članskoj kartici, koja je namijenjena za djecu uzrasta do 14 godina i pripadnice ljepšeg spola, vlasnici iste imaju besplatan ulaz na sve domaće utakmice FK Sarajevo, te ostvariju veliki niz popusta i pogodnosti koje FK Sarajevo nudi svojim članovima. Više informacija o članstvu pročitajte klikom na LINK.

_MG_2886

Vrijedi istaći da se treninzi u zimskom periodu za djevojčice održavaju u dvorani Vistafon, a sve informacije o obaveznom osiguranju, te adekvatnoj sportskoj opremi se dobivaju na upit prilikom upisa.

Kolektiv SFK 2000 Sarajevo najuspješniji je ženski fudbalski klub u Bosni i Hercegovini, ali i u regiji, a jedan od ciljeva kluba jeste da što više djevojčica iz sopstvenog pogona dobije priliku da igrajući za seniorski tim učestvuje u osvajajnju novih trofeja, te pravljenju značajnih internacionalnih uspjeha. S toga, djevojčice, pridružite nam se. Za više informacija možete se obratiti na kontakt e-mail adrese: [email protected] i [email protected], te pozivom na broj: +387 (0)33 664 262.


HIFA-HD (1)