FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Bordo šampionke se na Bjelašnici spremaju za Ligu Prvaka

26.07.2016 u 14:54h

Bordo šampionke se na Bjelašnici spremaju za Ligu Prvaka

Kolektiv SFK 2000 Sarajevo se nalazi na pripremama na Bjelašnici. Naše šampionke svaki dan dva puta vrijedno treniraju, kako bi spremne dočekale kvalifikacije za Ligu Prvaka. Igračice Bordo kluba su domaćin kvalifikacionog turnira, a igrat će protiv WFC Kharkiv iz Ukrajine, WFC Ramat Hasharon iz Izraela, te RIGAS FS iz Latvije. Kako teku pripreme na pomenutoj olimpijskoj planini, prenijele su nam igračice SFK 2000 Sarajevo.

111111

„Treniramo veoma kvalitetno, dva puta dnevno i želimo spremno dočekati Ligu Prvaka. Hvala Bogu u ekipi nemamo povreda i iskoristit ćemo ovaj period kako bi se što bolje pripremile. Atmosfera u ekipi je sjajna i jedva čekamo da počnu utakmice.“, rekla je Jasna Đoković.

„Radimo na kondicionoj pripremi i jedva čekamo početak Lige Prvaka i nove sezone. Prije toga ćemo odigrati još nekoliko prijateljskih utakmica, kako bi podigle takmičarsku formu.“, kazala je Alma Kamerić.

Kvalifikacijski turnir odigrat će se od 23. do 28. augusta, a u narednu rundu će se plasirati prvoplasirana ekipa grupe. Fotografije sa priprema SFK 2000 Sarajevo potražite klikom na LINK


FB_sezonske_mockup2