FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Ekipi želimo puno sreće protiv Zrinjskog, vjerujemo u prvi tim FK Sarajevo

08.04.2017 u 13:00h

Ekipi želimo puno sreće protiv Zrinjskog, vjerujemo u prvi tim FK Sarajevo

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo donijelo je odluku početkom mjeseca aprila da će 20% prihoda, ostvarenih od prodaje ulaznica na domaćim utakmicama kluba u tekućoj sezoni usmjeriti ka podršci i razvoju SFK 2000 Sarajevo i ženskog fudbala.

Trenerica najtrofejnijeg bh. kluba, SFK 2000 Sarajevo, koja je i selektorica "A" reprezentacije BiH, izrazila je veliku zahvalnost Bordo klubu na podršci, te je pozvala navijače i sportske zaljubljenike na sutrašnju prvenstvenu utakmicu FK Sarajevo.

“Ekipi Mehmeda Janjoša želimo puno sreće na sutrašnjoj utakmici protiv Zrinjskog. Naravno, ovaj derbi kola ispratit će i kolektiv SFK 2000 Sarajevo, te ćemo svojim prisustvom na stadionu i navijanjem podržati igrače na terenu. Zaista, značajna nam je podrška kluba i na ovaj način želimo to da vratimo. SFK 2000 Sarajevo je i u ovoj sezoni na pragu osvajanja novih trofeja, vjerujemo u prvi tim Fudbalskog kluba Sarajevo i vjerujemo da mogu ostvariti fantastičan uspjeh u ovoj sezoni, a kako bi to uspjeli potrebna je podrška svih članova Bordo porodice", rekla je Samira Hurem, trenerica kolektiva, čije polaznice su učestvovale jučer u akciji čišćenja Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase".

Sarajevo dočekuje ekipu Zrinjskog u nedjelju, 9. aprila, sa početkom u 19 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase".