FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Igračice SFK 2000 Sarajevo produžile vjernost BORDO klubu i odazvale se akciji članstva

10.10.2016 u 21:38h

Igračice SFK 2000 Sarajevo produžile vjernost BORDO klubu i odazvale se akciji članstva

Aktuelne osvjačice duple krune u Bosni i Hercegovini, igračice SFK 2000 Sarajevo posjetile su klupske prostorije, tačnije odjel za članstvo i ulaznice, te su obnovile svoju članarinu. Zahvaljujući svojoj bijeloj članskoj kartici, one ostvaruju veliki niz pogodnosti, a podsjećamo, bijela članska kartica, namijenjena pripadnicama ljepšeg spola i djeci mlađoj od 14 godina omogućava besplatno gledanje domaćih utakmica FK Sarajevo. Tako će, svi oni, koji imaju bijelu člansku karticu, zahvaljujući istoj moći i besplatno gledati nadolazeći derbi između FK Sarajevo i FK Željezničar, na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, koji se igra u nedjelju, 16.10. sa početkom u 15 sati.

IMG_9356

*Podsjećamo, u toku je i akcija članstva, u kojoj svi oni koji u sedmici derbija obnove svoju članarinu ili postanu član Bordo kluba, dobit će besplatan ulaz za predstojeći 109. Sarajevski derbi.

“Igračice SFK 2000 Sarajevo su od prošle godine članice Bordo porodice, a danas smo obnovile naše članstvo što je svakako velika čast za nas biti dio velike Bordo porodice, koja se svaki dan širi.”, kazala je Azra Numanović, igračica i generalna sekretarka FK Sarajevo.

Fudbalerke SFK 2000 Sarajevo se nalaze na pripremama za uzvratnu utakmicu 1/16 finala UEFA Lige prvaka za žene, gdje će nakon fantastične partije na Koševu, koja je završena rezultatom 0:0, pokušati proći u narednu rundu takmičenja. Utakmica u Rusiji se igra 13. oktobra, a kolektiv FK Sarajevo našim šampionkama želi puno sreće!