FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Reprezentativka Srbije vjeruje u dobar nastup SFK 2000 Sarajevo protiv FC Chelsea

04.09.2018 u 14:47h

Reprezentativka Srbije vjeruje u dobar nastup SFK 2000 Sarajevo protiv FC Chelsea

Fudbalerke SFK 2000 Sarajevo se pripremaju za nadolazeći susret protiv FC Chelsea. Utakmica 1/16 finala Lige prvaka za žene donosi veliki izazov za naš kluba, a reprezentativka Srbije u redovima SFK 2000 Sarajevo, Nikoleta Nikolić, vjeruje u dobar nastup protiv renomiranog protivnika.

"Chelsea je ekipa koja je u poslednjim godinama napravila velike rezultate kako u domaćem prvenstvu tako i u UEFA Ligi prvaka. Imaju odličnu ekipu koju su pojačali kvalitetnim igračicama, ali mogu reći da im neće biti lahko protiv nas. Ako proradi taj naš prepoznatljivi balkanski inat, uz naše znanje, vjerujemo u dobar rezultat u prvoj utakmici. Uz poštovanje i respekt naših protivnica, dat ćemo sve od sebe. Sigurno je Chelsea favorit. Za nas čast biti u tom društvu i utakmica je veliki izazov za nas. Spremne smo, radujemo se susretu.", rekla je Nikolić.

SFK 2000 Sarajevo dočekuje FC Chelsea u srijedu, 12. septembra sa početkom u 16 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Ulaz za gledaoce je besplatan i otvorena je tribina "Zapad" koševskog stadiona.