FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Turnir Agram 2017: SFK 2000 Sarajevo u grupi sa ŽNK Osijek i ŽNK Rudar Škale

05.01.2017 u 11:40h

Turnir Agram 2017: SFK 2000 Sarajevo u grupi sa ŽNK Osijek i ŽNK Rudar Škale

SFK 2000 Sarajevo i ove godine nastupa na 15. tradicionalnom, međunarodnom turniru u malom fudbalu “Agram 2017” u Zagrebu.

Prošle godine, izabranice Samire Hurem su osvojile prvo mjesto, sa sjajnom, ukupnom gol razlikom 22:1, a podsjećamo, najbolja igračica prošlogodišnjeg turnira bila je Merjema Medić, a napadačica Alisa Spahić.

“Obzirom da već godinama uspješno učestvujemo na ovom turniru, očekujemo dobar rezultat. Turnir je jako kvalitetan ove godine, jači neko ikada ranije i sve ekipe su dobre. SFK 2000 Sarajevo nastupa u najjačem sastavu.”, kazala je Azra Numaović, ispred SFK Sarajevo, dodavši:

“Iako je riječ o turniru koji nema rezultatski značaj, ipak nam mnogo pomaže u održavanju forme i takmičarskog duha u toku ove velike pauze između jesenjeg i proljetnog dijela prvenstva. Želimo boje našeg kluba i grb, kao i grad i državu iz koje dolazimo predstaviti na najbolji mogući način.”

SFK Sarajevo se nalazi u grupi sa ŽNK Osijek i ŽNK Rudar Škale, a turnir se održava 14. i 15. januara tekuće godine. Našim igračicama želimo puno sreće.

FB_skola_fudbala