FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

"Ambijent i ponuda su za čistu desetku."

23.03.2012 u 17:17h

"Ambijent i ponuda su za čistu desetku."

Bivši igrač i trener FK Sarajevo, Mehmed Janjoš, posjetio je oficijelni Fan Shop Bordo kluba. Popularni "Čala" trenirao je I tim FK Sarajevo od 12.12.2008. do 28.03.2010.g. FK Sarajevo je u tom periodu imao odlične nastupe u europskim takmičenjima. Rado se sjećamo utakmica protiv CFR Cluj-a, Helsingborg IF-a i Spartak Trnave.

"U Fan Shop-u je stvarno odlično. Ambijent i ponuda su za čistu desetku. Ovo je jedan plus za Fudbalski klub i za naš grad.", kazao je Mehmed Janjoš.

Na prozorima Fan Shop-a se nalaze slike igrača koji su obilježili razne periode FK Sarajevo. Među imenima poput Asima Ferhatovića, Boška Prodanovića, Safeta Sušića i drugih, svoju sliku dobio je i Mehmed Janjoš. Posjetu Fan Shop-u "Čala" je iskoristio da je potpiše.

"Za FK Sarajevo vežem samo lijepe uspomene. Rado dolazim u klub i opet ću navratiti kada budem blizu. Prijatno sam iznenađen ovom slikom na prozoru.", kazao je Janjoš.

Vrijedno je spomena da je Janjoš potpisao reprogram dugova. Na taj način je direktno pomogao procesu licenciranja FK Sarajevo.