FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Amer Hodžić 2000-ti član FK Sarajevo!

28.03.2012 u 22:24h

Amer Hodžić 2000-ti član FK Sarajevo!

Prisustvo treningu I tima, slikanje, poklon paket Fan Shop-a i Bordo VIP ulaznica za narednu domaću utakmicu FK Sarajevo su pokloni za Amera Hodžića, 2000-tog člana FK Sarajevo.

"Lijepo je što klub obilježava ovaj mali jubilej. Međutim, ja nisam zadovoljan. Kada klub bude imao 5.000 članova tek tada mogu reći da sam zadovoljan. Pokloni su lijepi, ali za mene je najveći poklon Titula na Koševu.", rekao je Amer Hodžić, 2000-ti član FK Sarajevo.

"Ovaj jubilej za klub je nešto na čemu trebamo da gradimo. Siguran sam da puno više navijača imamo nego što ova brojka govori. Kada sam došao u Sarajevo odmah sam uzeo formular i predao zahtjev da budem član kluba.", rekao je Sulejman Krpić, napadač FK Sarajevo.

Da biste postali član FK Sarajevo potrebno je da ispunite pristupnicu, koju možete skinuti na www.fksarajevo.ba/clan, ili je direktno ispuniti u prostorijama kluba u ul. Maršala Tita 38/b radnim danima od 10 do 16h. Žena i djeca do 14.g. sa plaćenom godišnjom članarinom imaju besplatan ulaz na sve domaće utakmice FK Sarajevo u sezoni 2011/12. Članovi kluba imaju popustu Fan Shop-u na sve artikle u iznosu od 20%.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga!