FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Bekić: Čast je igrati protiv Galatasaraya

12.11.2015 u 20:13h

Bekić: Čast je igrati protiv Galatasaraya

Fudbalski klub Sarajevo ugostiti će slavni Galatasaray na TURKISH AIRLINES međunarodnoj prijateljskoj utakmici na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Utakmica se igra u subotu, 14. novembra tekuće godine, sa početkom u 18.30 sati, a uoči utakmice razgovarali smo sa prvotimcem našeg Kluba, Almirom Bekićem.

"Mnogo smo sretni zbog nadolazeće utakmice protiv jednog kluba kao što je Galatasaray. Riječ je o jednoj vrhunskoj ekipi, koja je aktuelni osvajač duple krune u svojoj državi i koja je stalni učesnik Lige Prvaka. Očekuje nas jedan istinski spektakl na Koševu", kazao je Bekić, dodavši:

"Čast je igrati protiv Galatasaraya. Dati ćemo sve od sebe da se predstavimo u najboljem mogućem izdanju."

Naš prvotimac, koji je u dosadašnjem toku sezone odigrao četrnaest utakmica, pozvao je navijače Bordo kluba da dođu na utakmicu u što većem broju.

"Želimo sa našim navijačima zajedno uživati u ovom fudbalskom prazniku i koristim priliku da ih pozovem da dođu u što većem broju, da napune tribine koševskog stadiona i da budu naša velika podrška i na ovoj utakmici.", zaključio je Bekić.

Turski gigant, aktuelni šampion i osvajač Kupa Turske, učesnik UEFA Lige Prvaka - GALATASARAY  - dolazi na Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase", gdje će odigrati međunarodnu prijateljsku utakmicu pod pokroviteljstvom kompanije Turkish Airlines. Sve informacije o ulaznicama potražite klikom na LINK.