FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Bordo ekipa ponovo u Sarajevu

29.02.2012 u 19:22h

Bordo ekipa ponovo u Sarajevu

Igrači i stručni štab FK Sarajevo okončali su posljednju fazu priprema u Opatiji. Bordo ekipa stigla je u glavni grad Bosne i Hercegovine danas, u poslijepodnevnim satima.

-"Uslovi za rad su bili optimalni. Zahvalio bih se domaćinu iz Opatije, koji nas je ugostio. Također, moram da se zahvalim ekipi Rijeke. Ugostili su nas kao prave prijatelje, a ne kao protivnike. Protiv Rijeke smo odigrali dobru utakmicu. Igrali smo lijep nogomet i bili smo bolji protivnik.", kazao je Dragan Jović, nakon povratka u Sarajevo.

Šef stručnog štaba je zadovoljan novim igračima u Bordo svlačionici. Jedno novo ime je nastupilo jučer na prijateljskom susretu protiv NK Rijeka. Riječ je o Antunu Dunkoviću, igraču koji je posljednjih šest sezona proveo u Belgiji.

-"Igrači, koji su došli, su ranije pokazali kvalitet i mogu reći da će biti pojačanja. Mislim da smo riješili igračku križaljku. Protiv Rijeke priliku je dobio i Antun Dunković. Odigrao je dobrih 45. minuta, ali neće ostati sa nama. Imamo nekoliko igrača takvog profila", dodaje Jović.

FK Sarajevo će generalnu probu pred nastavak sezone imati u subotu na Koševu protiv Olimpica.