FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Bosna remizirala sa Slogom, Kobiljar nastupio za Travnik

19.10.2015 u 20:06h

Bosna remizirala sa Slogom, Kobiljar nastupio za Travnik

Igrači Fudbalskog kluba Sarajevo, koji se nalaze na posudbama u drugim klubovima, proteklog vikenda odigrali su nove ligaške utakmice.

Naš partnerski klub, NK Bosna Visoko, na domaćem terenu dočekao je Slogu iz Ljubuškog. Utakmica je završena bez pobjednika, rezultatom 0:0, a svih devedeset minuta na terenu je proveo Tarik Handžić. U 62. minuti priliku sa klupe je dobio Ildar Klarić, dok Amar Burović nije ušao u igru.

Travnik je na stadionu “Pirota” izgubio od Mladosti iz Doboja kod Kaknja rezultatom 2:1,  a naš Rijad Kobiljar je ušao na teren u drugom poluvremenu, u 73. minuti. U ovom kolu, bez nastupa su ostali Germain Kouadio i Nemanja Anđušić.

Radoš Protić je odigrao svih devedeset minuta za Novi Pazar, koji je remizirao na domaćem terenu sa Čukaričkim. U pomenutoj utakmici, u kojoj su mreže mirovale, Miroljub Kostić je u igru ušao u 62. minuti utakmice.

U narednom kolu, Bosna će gostovati u Orašju, Travnik će igrati na stadionu “Tušanj” protiv domaće Slobode, a Novi Pazar gostuje Radniku.


CLANSKE fb