FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Deep Relief izvještaj o povredama: Četiri prvotimca zbog povrede propuštaju susret u Krupi

22.09.2018 u 13:31h

Deep Relief izvještaj o povredama: Četiri prvotimca zbog povrede propuštaju susret u Krupi

Danas sa početkom u 16.30 sati fudbaleri Sarajeva gostovat će u Krupi. Utakmicu 10. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine propustit će naša četiri  prvotimca zbog povrede.

Anel Hebibović neće konkurisati za sastav. Jedan od standardnih fudbalera Bordo kluba u dosadašnjem toku prvenstva zbog stomačne viroze propušta utakmicu u Krupi, a u sastavu nije ni Haris Handžić. Naš napadač ostao je u Sarajevu zbog kontuzije stopala, a Mersudin Ahmetovića, također nije u konkurenciji zbog povrede aduktora lijeve noge, koju je zadobio na utakmici Kupa protiv Veleža u toku sedmice. Također, današnju utakmicu propušta i Adukor zbog ranije povrede. U Krupi neće nastupit i Amar Rahmanović. Naš veznjak propušta utakmicu zbog trećeg žutog kartona, a svi ostali fudbaleri stoje na raspolaganju Šefu struke Husrefu Musemiću i njegovim saradnicima.

Izvještaj o povredama donosimo u saradnji sa našim partnerom kompanijom Oktal Pharma d.o.o. Podsjećamo, Oktal Pharm je ovlašteni zastupnik jednog od najučinkovitijih gelova za ublažavanje boli koji se primjenjuje na kožu - Deep Relief, koji će biti od značajne pomoći medicinskom timu Fudbalskog kluba Sarajevo prilikom rada sa našim prvotimcima. Pomenuti gel se preporučuje kod grčeva i bolova u mišićima, bolova kod istegnuća, uganuća ili sportskih ozljeda, reumatskih bolova te manje ozbiljnih bolova uzrokovanih artritisom.