FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Delegacija FK Sarajevo na prijemu kod načelnika Općine Slovenj Gradec

14.07.2016 u 16:36h

Delegacija FK Sarajevo na prijemu kod načelnika Općine Slovenj Gradec

Načelnik slovenske Općine Slovenj Gradec, Andrej Čas, upriličio je prijem za delegaciju FK Sarajevo u prostorijama pomenute Općine. Predsjednik FK Sarajevo, Edis Kusturica, Šef stručnog štaba, Almir Hurtić i Šef skauting službe, Faruk Ihtijarević posjetili su gospodina Časa, a u prijatnom razgovoru Sarajevo je dobilo novog navijača.

Prvotimci Sarajeva već devet dan borave u Slovenj Gradacu, a pomenuti grad našim fudbalerima pruža sve potrebne uslove kako bi kvalitetno obavili ljetne pripreme. Slovenj Gradec jedan je od najljepših gradova u ovom dijelu Evrope. Sa svojom unikatnom arhitekturom, lijepo uređenom prirodom i izuzetno susretljivim i ljubaznim stanovništvom, uz kvalitetnu sportsku infrastrukturu, Slovenj Gradec je idealno mjesto za sportske kolektive.

IMG_7289

Na kraju sastanka, gosp. Čas je poželio Fudbalskom klubu Sarajevo uspješne nastupe u predstojećoj sezoni 2016/17, a uz prigodan poklon, dres FK Sarajevo, načelnik Općine Slovenj Gradec dobio je sjajnu uspomenu na boravak koševskog premijerligaša u njegovom gradu.


FB_sezonske_mockup2