FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Dizajniraj bordo!

20.06.2012 u 19:52h

Dizajniraj bordo!

FK Sarajevo pokreće novu nagradnu igru pod nazivom "Dizajniraj bordo!" u kojoj će svi navijači bordo tima imati mogućnost osvojiti ulaznice za predstojeće europske utakmice. Pravila igre su jednostavna, sve što trebate uraditi je iskoristiti svoj talenat u dizajnu, kreirati wallpaper i poslati nam svoj rad na [email protected]

"Nagradna igra za talentovane dizajnere je jedan jako zanimljiv projekat. Svi radovi će biti objavljeni na zvaničnoj facebook stranici kluba, FK Sarajevo, u posebnoj galeriji. Radovi sa najvećim brojem like-ova će osvojiti ulaznice za prvu utakmicu u sklopu kvalifikacija za Europsku ligu. Na našoj facebook stranici u galeriji "Dizajniraj bordo/materijali", potencijalni učesnici u nagradnoj igri će moći naći sav potreban materijal koji mogu iskoristiti za svoj wallpaper. U slučaju prolaska našeg kluba u drugo pretkolo, nagradna igra će biti nastavljena.", kazao je PR FK Sarajevo, Tarik Trbić.

Prvi krug nagradne igre "Dizajniraj bordo!" je otvoren do 30.6.

"Pored nagradne igre "Dizajniraj bordo!", u toku je i druga, "Bordo ljeto". Pozivam sve navijače da iskoriste svoj godišnji odmor, pauzu ili raspust, naprave sliku i učestvuju u nagradnoj igri. Moram spomenuti da smo zadovoljni dosadašnjim odazivom.", dodao je Trbić.

Napominjemo, u nagradnoj igri "Bordo ljeto" nikakva ograničenja ne postoje, bitno je samo vidjeti da se radi o odmoru, te da na fotografiji postoji neko obilježje FK Sarajevo. Jedna ideja, zašto, na primjer, ne biste napravili fotografiju kako čitate Bordo fan na obalama Jadrana?