FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Dženan Uščuplić trener ekipe FK Sarajevo na 23. Memorijalnom turniru “Asim Ferhatović-Hase”

16.12.2015 u 11:03h

Dženan Uščuplić trener ekipe FK Sarajevo na 23. Memorijalnom turniru “Asim Ferhatović-Hase”

Ekipa Fudbalskog kluba Sarajevo učestvovati će na 23. memorijalnom turniru “Asim Ferhatović-Hase”. Našu selekciju, koja nastupa na turniru posvećenom najvećoj legendi Fudbalskog kluba Sarajevo i jednom od najboljih igrača u historiji grada Sarajeva i Bosne i Hercegovine, čuvenom Asimu Ferhatoviću, sa klupe će predvoditi Dženan Uščuplić, fudbalski stručnjak, koji trenutno radi u Akademiji našeg kluba.

"Kao i svake godine ekipa Fudbalskog kluba Sarajevo učestvovati će na turniru. Drago mi je što imam čast da učestvujem na turniru koji se održava u znak sjećanja na legendarnog Asima Ferhatovića Haseta. Nadam se da ćemo odigrati jedan dobar turnir kako i dolikuje Fudbalskom klubu Sarajevo.”, kazao je Uščuplić, dodavši:

fb cover2

“Naša ekipa bit će sastavljena od mladih igrača klupske Akademije, koji će se pokušati prezentovati publici u najboljem svijetlu, obzirom da očekujemo dobro popunjenu dvoranu.”

Nadolazeći 23. Memorijalni turnir “Asim Ferhatović-Hase” održava se 26. i 27. decembra tekuće godine u maloj dvorani KSC Skenderija. Prva utakmica turnira zakazana je za subotu 26. decembra, a finalni susret dan poslije, u nedjelju, sa početkom u 17.30 sati.


HIFA-HD (1)