FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Fan Shop obilježava četiri mjeseca rada

25.02.2012 u 13:45h

Fan Shop obilježava četiri mjeseca rada

Fan Shop Fudbalskog kluba Sarajevo otvoren je 24.10.2011. godine i ove sedmice obilježava četiri mjeseca uspješnog rada.


-"Veoma smo zadovoljni radom Fan Shop-a. Veliki broj navijača Bordo ekipe česti su gosti naših prostorija i radi kupci oficijalnih proizvoda FK Sarajevo. Prije nekoliko dana započeli smo anketu, u kojoj naši navijači imaju priliku da glasaju za proizvode koje bi voljeli vidjeti na policama Fan Shop-a. Pozivam sve one, koji nisu glasali, da posjete zvaničnu prezentaciju FK Sarajevo na društvenoj mreži Facebook i glasaju.", kazao je PR FK Sarajevo, Tarik Trbić.

Anketu možete pogledati na - Zvanična web prezentacija FK Sarajevo na Facebooku

-"Od 15.01.2012. godine u Fan Shopu FK Sarajevo primjenjuju se različite cijene svih proizvoda, čime FK Sarajevo uvodi praksu davanja pogodnosti svim članovima FK Sarajevo koji redovno izmiruju svoju godišnju članarinu u iznosu od 20 KM. Razlike u cijenama proizvoda su značajne, čime Klub želi motivisati sve naše navijače i simpatizere da postanu članovi našeg kluba. Proces učlanjenja moguće je obaviti u prostorijama FK Sarajevo, traje 5 minuta, a zvanična članska kartica zaštićena bar-kodom izdaje se na licu mjesta.", dodao je Trbić.

Slike trenutne ponude Fan Shop-a možete pogledati na - Bordo Fan Shop

U narednom periodu u Fan Shop stižu zidni satovi, USB stickovi, termo čaše, klepetaljke, peškiri i drugi artikli. Fan Shop je otvoren svakim radnim danom od 10-17h i subotom od 10-13h. Pravi raj za pripadnike Bordo nacije nalazi se u prostorijama kluba, ulica Maršala Tita 38/b.

Biti srcem vezan u tome leži snaga!