FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Goran Paradžik glavni sudija na utakmici između Sarajeva i Veleža

16.10.2015 u 11:40h

Goran Paradžik glavni sudija na utakmici između Sarajeva i Veleža

Fudbaleri Sarajeva u nedjelju, 18. oktobra tekuće godine dočekati će Velež u sklopu 12. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Utakmica na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" počinje u 15 sati.

Od strane Nogometnog/Fudbalskog Saveza naše države izvršeno je delegiranje službenog osoblja za pomenuto kolo, a pravdu u duelu starih rivala na Koševu dijelit će Goran Paradžik. Njemu će asistirati Dalibor Hrstić, Radislav Kačavenda i Antoni Bandić. Dužnost delegata obnašati će Damir Šarić, dok je posmatrač suđenja Suvad Musić.

Ulaznice za utakmicu između Sarajeva i Veleža od danas su u prodaji, a iste je moguće kupiti online, putem sistema www.kupikartu.ba, te na svim prodajnim mjestima www.kupikartu.ba  širom Bosne i Hercegovine. Također, ulaznice je moguće kupiti i u oba BORDO FAN SHOP-a (Maršala Tita 38/b, Bezistan), po sljedećim cijenama: - Tribina “Sjever Vedran Puljić” – 5 KM, Tribina “Istok” – 8 KM, Tribina “Zapad” – 10 KM, Tribina “Zapad Galerija” – 20 KM. Više informacija o parkingu, te kada će biti otvorene kapije koševskog stadiona u nedjelju potražite klikom na LINK.


CLANSKE fb