FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Haskić."U Zenicu idemo na pobjedu."

06.04.2012 u 11:58h

Haskić."U Zenicu idemo na pobjedu."

Povodom utakmice 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, u kojem FK Sarajevo gostuje ekipi Čelika, danas je u prostorijama kluba održana Press konferencija. Isped FK Sarajevo prisustvovali su šef stručnog štaba Dragan Jović i napadač Nermin Haskić.

"Čestitao bih građanima Sarajea 6. april. Nadam se da ćemo i mi sutra dobrim rezultatom doprinijeti ovom prazniku. Protekla sedmica nam je bila uobičejena. Imali smo sreću da izvučemo pouke iz susreta protiv Slavije. Posebno smo radili na nedostacima iz prvog dijela te utakmice. Što se tiče igračkog kadra svi su spremni osim Torlaka. Nadam se da možemo ostvariti dobar rezultat.", kazao je Dragan Jović.

"Gledao sam Čelik nekoliko puta. Mislim da vrijede više nego što to njihovi rezultati na startu govore. Dobili su i novog trenera što će donijedi sigurno promjene u igri i taktici, ali poznajem filozofiju Vlatka Glavaša, ako i on moju, tako da ne bi trebalo biti iznenađenja. Samo ispravan pristup nam može donijeti pozivivan rezultat.", dodaje Jović.

"Dobro smo upoznati koliko pažnje privlači ova utakmica u samom gradu Zenici i klubu Čelik, ali na to se nećemo bazirati. Sarajevo tamo ide na pobjedu. Dobili smo dosta na samopozzdanju, posebno u drugom poluvremenu protiv Slavije. Nemamo tamo šta tražiti osim pobjede.", kazao je Nermin Haskić

Vrijedno je spomena da je FK Sarajevo, u skladu sa svojim kapacitetima, podržao projekat "Sarajevska crvena linija - 11541".

Povodom 550-tog rođendana glavnom grada Bosne i Hercegovine FK Sarajevo građanima Sarajeva i svim navijačima Bordo kluba poklanja Fan Shop br.2. Ovim putem pozivamo sve navijače da večeras, sa početkom u 19h, dođu u Bezistan i zajedno sa igračima I tima obilježimo rođendan Sarajeva.

Slike sa današnje press konfenrencije možete pogledati na: Press konferencija 6. april