FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Hrvoje Miličević ostaje u FK Sarajevo i sljedeće sezone

18.06.2020 u 20:00h

Hrvoje Miličević ostaje u FK Sarajevo i sljedeće sezone

Danas je u klupskim prostorijama dogovoren nastavak saradnje između Miličevića i FK Sarajevo u trajanju od jedne godine. Hrvoje je tako drugi igrač koji je danas potpisao novi ugovor sa šampionom BiH, a čak peti u posljednja dva dana. Podsjećamo, do sada su ugovore produžili Oremuš, Dupovac, Džafić i Jukić.

HRVOJE MILIČEVIĆ: "Sretan sam i zadovoljan sam što sam produžio saradnju sa Sarajevom na još jednu godinu. Naravno, ciljevi se znaju i nadam se sada što boljim rezultatima u Evropi."

Miličević je Sarajevo pojačao početkom ove godine, odigrao je sve tri utakmice na proljeće i ostvario je učinak od jednog gola i asistencije.

EMIR HADŽIĆ: "Sigurno da smo zadovoljni što smo se dogovorili za nastavak saradnje. Moramo reći da je Hrvoje došao kao igrač čije su kvalitete već bile poznate ljubiteljima fudbala u našoj državi, a te kvalitete i pohvale opravdao je prikazanim na terenu."

Miličević je karijeru započeo u Zrinjskom, a nastupao je još u Italiji za Pescaru, Teramo i L'Aquilu Calcio, te za kazahstanski Aktobe.