FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Informacija za navijače FK Željezničar o ulaznicama za 107. sarajevski derbi

21.04.2016 u 13:46h

Informacija za navijače FK Željezničar o ulaznicama za 107. sarajevski derbi

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem želi obavijestiti navijače gostujućeg tima, FK Željezničar, da svoje ulaznice za predstojeći 107. sarajevski derbi mogu kupiti od petka, 22 aprila, na prodajnim mjestima na platou KSC Skenderija i ispred Gradske tržnice. Također, ulaznice će biti dostupne od subote, 23. aprila, od 9 sati u Fan Shop-u FK Željezničar na stadionu "Grbavica".

Ulaznice će se moći kupiti i u nedjelju u Fan Shop-u FK Željezničar, a na dan utakmice, od 11 sati, na prodajnom mjestu iza južne tribine koševskog stadiona bit će otvoreno dodatno prodajno mjesto.

Navijači Fudbalskog kluba Željezničar gledat će predstojeći sarajevski derbi na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu sa gostujuće tribine "Jug - BH Telecom", te na sektorima A1 i A2, tribine "Zapad".

Ovim putem pozivamo sve posjetioce predstojećeg sarajevskog derbija da blagovremeno obezbijede svoju ulaznicu za nedjeljnu utakmicu, te da na vrijeme obezbijede svoje mjesto na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase".

Sve informacije o ulaznicama za predstojeću utakmicu možete pročitati klikom na LINK, a napominjemo da članovi Fudbalskog kluba Sarajevo uživaju značajan popust na cijene ulaznica.