FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Izvještaj o prihodu od prodaje ulaznica: Na utakmici protiv Mladosti skenirano 1353 koda

04.05.2016 u 23:41h

Izvještaj o prihodu od prodaje ulaznica: Na utakmici protiv Mladosti skenirano 1353 koda

U sklopu 28. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, Fudbalski klub Sarajevo je u srijedu, 4. maja, na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" dočekao Mladost iz Doboja kod Kaknja. Prema procjenama, utakmicu je sa tribina stadiona Koševo posmatralo oko 1500 gledalaca.

Prema izvještaju agencije "Echoes" Sarajevo, putem sistema KupiKartu.ba, na utakmici protiv Mladosti skenirana su 1353 koda pojedinačnih ulaznica, sezonskih ulaznica i članskih kartica Fudbalskog kluba Sarajevo, a tom broju treba dodati i određen broj gostiju koji su besplatno pratili susret. Gosti na ovoj utakmici bili su članovi članovi Omladinskog pogona FK Sarajevo, Akademije FK Sarajevo, Škole Fudbala "Asim Ferhatović-Hase", te gošće iz SFK 2000 Sarajevo.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem želi informisati javnost o ostvarenom prihodu u iznosu od 4.400,00 KM sa uračunatim PDV-om, na osnovu prodaje 624 ulaznice.

Bordo klub se zahvaljuje svim našim navijačima i simpatizerima koji su došli na koševski stadion i bodrili naše igrače uprkos lošim vremenskim prilikama i činjenici da se utakmica igrala radnim danom. Naš klub će objaviti i ostvarene prihode sa posljednje domaće utakmice protiv Olimpica u ovoj sezoni, s ciljem nastavljanja prakse transparentnog objavljivanja učešća naših navijača u poslovanju kluba.


HIFA-HD (1)