FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Ješić: "Mogu biti zadovoljan i rezultatom i igrom"

18.10.2015 u 19:43h

Ješić: "Mogu biti zadovoljan i rezultatom i igrom"

Nakon utakmice 12. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, u kojoj je Fudbalski klub Sarajevo savladao Velež rezultatom 4:1, Šef stručnog štaba našeg Kluba, Miodrag Ješić, obratio se medijima, a na početku svog obraćanja prenio je svoje viđenje današnje ligaške utakmice.

“Dosta težak teren, trebalo je dosta snage i energije da se napravi rezultat kakav se napravio. Mogu biti zadovoljan i rezultatom i igrom. Rekli smo prije pauze u prvenstvu da očekujem da Sarajevo igra iz utakmice u utakmicu sve sigurnije i bolje.”, kazao je Ješić, te je dodao:

“Puzigaća je imao tri žuta kartona, te nije nastupio. U grupu se vratio Almir Bekić, koji je morao napustiti igru ranije jer se istrošio i htjeli smo ga sačuvati poput Radovca, koji ima problema sa leđima. Dvije prinudne izmjene faktički i jedna je bila iz taktičkih razloga.", rekao je Ješić, odgovorivši na pitanje novinara kada se očekuje povratak Ikandea u sastav Sarajeva.

“Svi igrači rade, neki zbog povrede u posebnom intenzitu, a od srijede očekujemo da se Ikande vrati u puni trenažni proces.”

U narednom kolu, Bordo klub gostuje Mladosti, dok je u srijedu na rasporedu prva utakmica 1/8 finala Kupa, u kojoj će Sarajevo igrati protiv Slavije u Istočnom Sarajevu.


CLANSKE fb