FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Ješić: Obradovati navijače dobrom igrom i dobrim rezultatom

03.12.2015 u 13:12h

Ješić: Obradovati navijače dobrom igrom i dobrim rezultatom

Prvotimci Sarajeva u nedjelju, sa početkom u 13 sati gostovati će u Širokom Brijegu, a uoči derbi utakmice 18. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine razgovarali smo sa Šefom stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, Miodragom Ješićem, koji nam je na početku razgovora prenio kako teku pripreme za nadolazeću ligašku utakmicu našeg kluba.

“Vrijedno radimo, pripremamo se. Naš stav je dobro poznat. Nećemo niti jednog protivnika podcijeniti, a ni precijeniti”, kazao je Ješić, dodavši:

“Trenažni proces se normalno odvija, a veseli nas što su gotovo svi igrači u konkurenciji za utakmicu protiv Širokog Brijega. Svi igrači treniraju nesmetano, osim već duže vrijeme povrijeđenog Deleča i Kadušića, koji nije spreman.”

Ješić ističe da očekuje ponovo kvalitetnu igru naših igrača, koji su u posljednje četiri ligaške utakmice, ostvarili isti broj pobjeda.

“Želimo ponoviti angažiranu igru iz prethodnih utakmica i pružiti kvalitet na terenu. Naša želja je da dobrom igrom dođemo do dobrog rezultata i na taj način da obradujemo naše navijače”, kazao je Ješić.

Sarajevo gostuje Širokom Brijegu u nedjelju, 6. decembra, a utakmica, koja je u direktnom TV prijenosu na MOJA TV počinje u 13 sati.


HIFA-HD (1)