FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

JUB i FK Sarajevo nastavljaju saradnju i u ovoj godini

05.12.2018 u 11:00h

JUB i FK Sarajevo nastavljaju saradnju i u ovoj godini

Fudbalski klub Sarajevo i kompanija JUB su partneri i u ovoj sezoni! Već šestu godinu za redom ova kompanija nastavlja podržavati rad Bordo kolektiva.

 „Zadovoljstvo nam je biti uz FK Sarajevo i na ovaj način doprinositi uspješnoj viziji kluba. Želimo da cilj i vizija kluba bude vraćanje na staze stare slave i jačanje svijesti prema voljenom klubu. Koristimo ovu priliku da čestitamo FK Sarajevo jesenju titulu prvaka i poželimo klubu sreću i uspjeh za nastavak sezone, istakli su iz ove kompanije.

 JUB je međunarodna firma koja danas obuhvata dvanaest poslovnica i posluje na više od dvadeset inostranih tržišta. Kompanija se može pohvaliti tradicijom dužom od 140 godina.

Imati partnera poput kompanije JUB i to već šestu godinu za redom, sve nas u Bordo kolektivu čini iznimno ponosnima. Kompaniji se zahvaljujemo na pomoći u dosadašnjim projektima, a sigurni smo da ćemo uspješnu saradnju nastaviti i u budućnosti“, istakla je Anela Potura, direktorica marketinga FK Sarajevo.

U posljednjih godinu dana, kompanija JUB je uspješno izvela radove u Bordo Fan Shopu. U narednom periodu planirane su aktivnosti na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase uoči održavanja Evropskog omladinskog olimpijskog festival (EYOF).

Više informacija o kompaniji JUB i njihovim proizvodima možete saznati na www.jub.ba.