FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Kovačević: Očekuje nas neizvjesna i zahtjevna utakmica

03.12.2015 u 13:09h

Kovačević: Očekuje nas neizvjesna i zahtjevna utakmica

Defanzivac Fudbalskog kluba Sarajevo, Adnan Kovačević, putem zvanične klupske stranice – www.fksarajevo.ba najavio je nadolazeću ligašku utakmicu našeg kluba protiv Širokog Brijega. Dvadesetdvogodišnji Kovačević, istakao je da naš klub očekuje jedna teška utakmica.

“Bit će teško i sigurno je da nas očekuje jedna neizvjesna i zahtjevna utakmica. Međutim, na ovo gostovanje idemo da se nadigravamo, iako tradicija nije na našoj strani. U posljednjih nekoliko utakmica igramo jako dobro, naša forma je konstantno u uzlaznoj putanji i to želimo potvrditi i u Širokom Brijegu”, kazao je Kovačević, dodavši:

“Utakmica je posebna po tome što se sastaju dva najbolja napada lige i sigurno je da će naša zadnja linija morati odigrati dobro, ali pored toga što smo jako efikasni u napadu, igramo i dobro u defanzivi i vjerujem da imamo dovoljno kvaliteta da možemo zaustaviti sve ono što protivnik stavi ispred nas.”

Sarajevo gostuje Širokom Brijeg u nedjelju, 6. decembra tekuće godine, a utakmica na stadionu “Pecara” počinje u 13 sati.


HIFA-HD (1)