FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Kramar: Sretan sam zbog potpisa ugovora sa Fudbalskim klubom Sarajevo

23.01.2016 u 13:22h

Kramar: Sretan sam zbog potpisa ugovora sa Fudbalskim klubom Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo potpisao je dvoipogodišnji ugovor sa dvadesetčetverogodišnjim slovenskim defanzivcem Denisom Kramarom. Pomenuti fudbaler, koji se podjednako dobro snalazi na pozicijama štopera i lijevog beka, zadovoljio je kriterije stručnog štaba na sedmodnevnoj probi, te će u narednom periodu pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji Bordo kluba.

Prije dolaska u Fudbalski klub Sarajevo Kramar je nastupao za Rudar, Smartno 1928, Nuru, Widzew Lodz, Paralimni, Getafe, a u posljednjoj polusezoni nastupao je za austariljski Perth Glory.

“Sretan sam zbog potpisa ugovora sa Fudbalskim klubom Sarajevo. Dobro sam upoznat sa klubom i ovo je sigurno najveći klub u Bosni i Hercegovini i novi izazov u mojoj karijeri. Protekli dani, u kojima sam boravio na probi su prošli brzo i navikavam se na odličnu ekipu Sarajeva. Treninzi su odlični i sviđa mi se kako radi stručni štab. Vjerujem da klub ima dovoljno snage da ispuni svoje ciljeve i drago mi je što ću imati priliku da napravim svoj doprinos u tome.”, kazao je Kramar nakon potpisa ugovora, dodavši:

“Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje stručnog štaba i kluba i radujem se nadolazećim pripremama i utakmicama u dresu Sarajeva.”

Našem novom prvotimcu želimo puno sreće i uspjeha u Fudbalskom klubu Sarajevo. Dobro nam došao Denise!


HIFA-HD (1)