FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Miloš Stanojević potpisao trogodišnji ugovor sa FK Sarajevo

22.07.2017 u 12:05h

Miloš Stanojević potpisao trogodišnji ugovor sa FK Sarajevo

Dvadesettrogodišnji srbijanski internacionalac, Miloš Stanojević, potpisao je u večernjim satima jučerašnjeg dana trogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo. Ovaj igrač sredine terena, koji po potrebi može odgovoriti zadacima i na štoperskoj poziciji stigao je u glavni grad BiH, a u FK Sarajevo dolazi poslije jako dobre sezone u FK Radnički Niš, gdje je bio standardni prvotimac.

145A9906

Stanojević, koji je rođen 20. novembra 1993. godine odigrao je u svojoj dosadašnjoj karijeri više od 100 utakmica u elitnom rangu srbijanskog fudbala, a pored Radničkog, nastupao je još za Rad iz Beograda, FK Mladost Lučani i FK Napredak iz Kruševca.

Naš novi fudbaler, koji će danas odraditi svoj prvi trening u opremi Fudbalskog kluba Sarajevo, istakao je svoju radost zbog dolaska u najveći bosanskoherceogvački klub.

“Izuzetno mi je drago što sam postao novi igrač Fudbalski klub Sarajevo. Riječ je o jednom velikom klubu, bogate tradicije i lijepo je biti dio ovog kolektiva. Grad Sarajevo mi se odmah svidio i na meni je sada da opravdan povjerenje ljudi u klubu i stručnog štaba. Želim se nametnuti treneru i napraviti svoj doprinos u uspješnim rezultatima kluba.”, kazao je naš novi fudbaler, dodavši:

145A9933

“O klubu sam dobio dosta pozitivnih informacija. Moj prijatelj Dušan Hodžić nastupa za Sarajevo i on mi je dosta toga već rekao i siguran sam da će mi biti od koristi za ovaj period adaptacije. Za mene je Sarajevo jedan novi izazov i nadam se da ću se na najbolji mogući način predstaviti navijačima ovog kluba.”

Milošu Stanojeviću želimo puno sreće i uspjeha u dresu Fudbalskog kluba Sarajevo. Dobro nam došao Miloše!