FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Nagradna igra SNJEŠKO BORDO BIJELIĆ!

24.01.2012 u 22:49h

Nagradna igra SNJEŠKO BORDO BIJELIĆ!

Kroz ovu nagradnu igru simpatizerima i navijačima FK Sarajevo daje se mogućnost da ispolje svoju ljubav prema klubu kao i talenat u fotografisanju.

Tema nagradne igre je "Snješko bordo bijelić!", gdje učesnicima dajemo prostor za inspiraciju i ideju kako bi napravili pobjedničku fotografiju. Fotografija mora da sadrži snješka bijelića, koji će naravno simbolizirati svoju pripadnost bordo naciji.

Učesnicima je dopuštena maksimalna kreativnost i nema nikakvih ograničenja prilikom odabira lokacije, izgleda i oblačenja njihovog Snješka. Najkreativnije i najbolje fotografije će biti nagrađene polugodišnjom ulaznicom za domaće utakmice našeg tima u proljetnom dijelu sezone 2011/12.

Tehnika i orijentacija za radove su slobodne.

Svaki autor može prijaviti neograničen broj fotografija.

Fotografije šaljite na e-mail adresu [email protected]. Slanjem fotografija dajete pravo na fotografije da ih FK Sarajevo koristi u promotivne svrhe, putem zvanične web stranice kluba "fksarajevo.ba" i/ili putem Zvanične prezentacije FK Sarajevo na Facebooku.

Nagradna igra otvorena je do 29.02.2012. godine, a imena dobitnika bit će objavljena na zvaničnoj web stranici kluba www.fksarajevo.ba, kao i na našoj Facebook grupi.

Napomena: Pravo učešća u ovog nagradnoj igri imaju samo članovi kluba sa plaćenom godišnjom članarinom!