FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Navijači bili na visini zadatka

07.07.2012 u 20:04h

Navijači bili na visini zadatka

Organizacija utakmice FK Sarajevo - Hibernians FC na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" koja podliježe rigoroznim kontrolama UEFA-e protekla je na zavidnom nivou, o čemu je pozitivno izvjestio i zvanični delegat UEFA-e sa ove utakmice. Posebnu pažnju skrenuo je na dosadašnji historijat FK Sarajevo, kada je u pitanju zloupotreba pirotehničkih sredstava koje UEFA ne toleriše i kažnjava klubove sa visokim novčanim kaznama.

- "Zaista svim momcima koji su bodrili ekipu sa sjeverne tribine želim odati priznanje da tokom svih 90 minuta nisu napravili niti jedan incident, te da nisu koristili nikakva pirotehnička sredstva. Zaista sam ponosan da su shvatili koliko to znači za njihov i naš klub!" - riječi su Edisa Kusturice, koji je djelomično bio zadovoljan igrom, komentarišući da nismo smjeli primiti golove na Koševu od ekipe sa Malte.

Podrška sjeverne tribine, ali i svih navijača na stadionu, nije izostajala tokom svih 90 minuta utakmice, a video navijanja sa ove utakmice prenosimo sa FKSinfo.com na sljedećem linku:
YouTube VIDEO Navijanje na utakmici FK Sarajevo - Hibernians FC (05.07.2012.)