FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Održano End It With Speed fudbalsko druženje

19.04.2019 u 19:34h

Održano End It With Speed fudbalsko druženje

Na platou ispred SCC-a, kompanija Sport Vision i brend Nike jučer su organizovali fudbalsko takmičenje gdje su prijavljeni učesnici imali priliku da odmjere snage sa prvotimcima FK Sarajevo Aleksandrom Šofrancem, Alenom Mustafićem i Nathanom Crepaldi de la Cruzom.

Kompanija Sport Vision i brend Nike upoznali su publiku sa novom Nike Mercurial Superfly fudbalskom kolekcijom, te su prisutni imali priliku vidjeti zašto su Mercurial kopačke savršene za igrače kao što su Ronaldo, Mbappe i Lieke Mertens.

/

Najuspješnim takmičarima koji su imali priliku da pokažu umijeće u nadmetanju sa profesionalcima, dodijeljene su nagrade. 

Prvo mjesto osvojio je Bilalu Paćerizu čija je vještina nagrađena Sport Vision poklon vaučerom u vrijednosti od 200 KM. Drugoplasirani Elmin Arnaut osvojio je Nike Mercurial patike za fudbal, dok je trećeplasirani Ajdin Bajgurić osvojio Nike fudbalsku loptu.

Specijalni gost sinoćnjeg takmičenja bio je football freestyler - Samir Salčin koji je svojim potezima oduševio prisutnu publiku.