FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Otvoren Youtube kanal/ Nova stranica na facebook-u

02.04.2012 u 15:26h

Otvoren Youtube kanal/ Nova stranica na facebook-u

Oficijelni youtube kanal FK Sarajevo, na kojem će biti postavljane video snimke press konferencija, eksluzivni razgovori sa igračima, trenerima, članovima UO i druge stvari vezane za Bordo boju, prošle subote, 31.3.2012., je zvanično počeo sa radom.

Oficijelni Youtube kanal FK Sarajevo

"Youtube kanal nam daje dodatne mogućnosti. Nastojaćemo da konstantno objavljujemo nove video snimke. U protekla dva dana, iako nije bilo zvanične obavijesti o radu, imali smo više od 1300 posjeta, što je dobro. Pozivam sve navijače da sve informacije u vezi FK Sarajevo prate putem oficijelnih stranica kluba.", kazao je PR FK Sarajevo, Tarik Trbić.

FK Sarajevo dobio je i novu facebook stranicu. Zahvaljujući navijačima Harisu Mehoviću i Edinu Tiru, Bordo klub posjeduje jednu od najvećih facebook stranica u državi. Stranica trenutno stranica FK Sarajevo broji 25.700 članova.

FK Sarajevo je, u znak zahvalnosti, Harisu i Edinu poklonio LESCON dresove.

"Prije svega, moramo se zahvaliti klubu. Sretan sam što sam dobio dres, a vjerujem da je i Edin. Naša stranica je nastala prije dvije godine i broj članova je vrlo brzo dostigao nevjerovatnu cifru. Za nas je čast što FK Sarajevo koristi stranicu koju smo mi kreirali. Mislim da svaki navijač treba omogućiti klubu bolje uslove za rad, ako je u mogućnosti.", kazao je Haris Mehović.