FK Sarajevo Home           |    Kontakt   /   EN | BS

Podrška Upravi i rukovodstvu Kluba

16.11.2011 u 18:17h

Podrška Upravi i rukovodstvu Kluba

Reprezentativnu pauzu rukovodstvo FK Sarajevo iskoristilo je za finaliziranje nekoliko novih sponzorskih ugovora, čime se potvrđuje novostvorena pozitivna atmosfera tima sa Koševa kada je u pitanju konsolidacija poslovanja.

"LIKVAL" d.o.o. Sarajevo je jedan od malobrojnih domaćih proizvodača deterdženata i sredstava za pranje koji su namjenjeni širokoj potrošnji, specijalnim potrošačima i industriji. Od startne proizvodnje samo jedne vrste deterdženata i dvije varijante pakovanja, današnju njegovu ponudu čini preko 100 vrsta proizvoda iz linija praškastih i tečnih deterdženata, sredstava za pranje, ličnu i kućnu higijenu.

Direktor kompanije LIKVAL d.o.o. Emir Mešević povodom ovog aranžmana je izjavio:
- "Saradnja FK Sarajevo i "LIKVAL" d.o.o. je pokazatelj društvene odgovornosti naše kompanije. Ovaj sponzorski ugovor pokazuje želju aktivnog pomaganja razvoja sporta u Bosni i Hercegovini. FK Sarajevo ostvaruje zavidne rezultate, nacionalnog i internacionalnog karaktera, i najbolji je partner za sponzorstvo ovog tipa." - kazao je Mešević.

Ispred FK Sarajevo direktor Dino Selimović posebno je sretan zbog dijela saradnje koji se odnosi na co-branding, odnosno liniju proizvoda koju LIKVAL i FK Sarajevo planiraju pokrenuti iduće godine.

- "Firma "LIKVAL" d.o.o. će pripremiti i liniju brendiranih proizvoda FK Sarajevo koji će se naći u Fan Shopu, ali i na policama tržnih centara širom BiH, čijom će se prodajom direktno pomagati klub. Plan ovog rukovodstva i Uprave je kreiranje mreže lojalnih kupaca, ujedno članova našeg Kluba, koji će po različitim osnovama ostvarivati pogodnosti i popuste kupovinom pojedinih proizvoda, a istovremeno direktno pomagati rad i funkcionisanje FK Sarajevo" - zaključio je Selimović.

Koristimo priliku da sve svoje navijače i simpatizere pozovemo da nastave koristiti i kupovati proizvode sponzora našeg Kluba.

Više o LIKVAL d.o.o. potražite na:
www.likval.ba